Zo kun je als man je outfit hipper maken

Heb jij als man ook wel eens het probleem dat je je outfit te basic vindt maar niet weet hoe je dit leuker of hipper kunt maken? Vrouwen hebben natuurlijk eindeloos veel opties met hun handtassen, sieraden en “scrunchies”. Voor mannen die al niet heel veel gevoel voor mode hebben, kan het soms best lastig zijn om een unieke en leuke outfit uit te kiezen. Gelukkig zijn er een aantal accessoires die voor mannen perfect zijn om hun outfit persoonlijker en unieker te maken. In deze blog vertel ik welke dit zijn.

Een mooi horloge

Een horloge is iets waar je als man vaak niet het nut van inziet als je er nog nooit een hebt gedragen. Maar als een man eenmaal gewend is aan een horloge, kan hij niet meer zonder en heeft hij het liefst een oneindige collectie. Dit is niet alleen omdat een horloge hartstikke praktisch is, je kan immers altijd de tijd kijken, ook als je je telefoon niet bij de hand hebt. Ook is een horloge een prachtig accessoire wat na een tijdje niet meer weg te denken is uit je garderobe. Een horloge heb je in veel verschillende stijlen en kan echt dienen als statement item bij je outfit. Voor elke man is er wel een horloge dat goed past bij hun stijl en persoonlijkheid. 

Een hippe zonnebril

Hoewel dit volgende accessoire wel meer geschikt is voor zonnige dagen, is het een perfecte manier om een outfit helemaal af te maken: Een zonnebril. Je zal niet snel aan zonnebrillen denken als een manier om je outfit hipper te maken, omdat het gebruik vooral voortkomt uit praktische redenen. Toch is het een hele subtiele en simpele manier om een outfit net even iets leuker te maken. Zo kun je hem op je hoofd zetten of gewoonweg aan de kraag van je shirt hangen voor een nonchalant effect. Een heren zonnebril is er in allerlei stijlen. Zo kun je voor een meer klassieke bril gaan, of juist voor een hippe ronde zonnebril

Vette schoenen

Tot slot heb je natuurlijk het accessoire waar veel mannen al veel paar van bezitten. Dan heb ik het natuurlijk over schoenen. Schoenen zijn ook een erg goede manier om een outfit minder basic te maken. Als je onder een simpele outfit hele opvallende schoenen draagt, zal je outfit er toch zeker niet saai uit zien. Bovendien is dit een goede optie voor alledaagse outfits, maar ook bijvoorbeeld voor op je werk. Voor je werkoutfit kun je bijvoorbeeld gaan voor nette veterschoenen in een opvallend kleurtje. Zo zie je er netjes uit, maar heb je toch een unieke en hippe outfit.

Geef een reactie