Vaderschapstest kopen: niet over praten maar gewoon doen!

Op deze blogwebsite hebben we het vaak over zaken waar veelal over gepraat wordt maar waar maar weinig concreet gedaan wordt. Een vaderschapstest kopen is precies zo een onderwerp. Vaak als mensen niet helemaal zeker zijn van of ze wel de vader zijn dan praten mensen weleens over een vaderschapstest kopen maar het doen, ho maar. Om deze reden zal ik in dit artikel proberen om dit taboe te doorbreken met heldere redenen waarom je een vaderschapstest kopen moet als het nodig mocht zijn. Ik begrijp dat er bepaalde ethische bezwaren aan kunnen kleven maar voor het belang van het kind, de vader en de gehele omgeving is het van belang om deze test uit te voeren. In de volgende alinea’s maak ik duidelijk waarom ik hier zo stellig van overtuigd ben.

 

Redenen voor een vaderschapstest kopen

De eerste reden die ik wil noemen voor het kopen van een vaderschapstest is de zekerheid die je hiermee koopt. Je koopt namelijk letterlijk een wetenschappelijke zekerheid van meer dan 99%. Om deze reden zal in tijden van enorme onzekerheid dit een goede manier zijn om je tot kalmte te manen. Een andere reden is dat als je in een juridische strijd bent verwikkeld met je partner het heel goed kan uitkomen om te bewijzen dat jij wel of juist niet de vader bent van het kind in kwestie. Dit heeft niets te maken met zaken als afstand doen van verantwoordelijkheid maar enkel met de keiharde wetenschappelijke feiten.

 

Waar koop je het?

De beste plek voor een vaderschapstest kopen is online. Er zijn verschillende redenen waarom ik dit vind. De belangrijkste reden hiervan is dat anonimiteit gegarandeerd kan blijven. Niets is zo irritant als mensen die zaken te weten komen die ze niet horen te weten. Als je in een winkel een vaderschapstest kopen gaat en tegen een bekende aanloopt kan je het niet zo makkelijk uitleggen. Wat je ook zegt, het oordeel van degene in de winkel is waarschijnlijk al geveld. Ten slotte is het een stuk overzichtelijker om online te shoppen. Je kan precies lezen over de verschillende toepassingen van de producten. Ook kan je kiezen voor verschillende typen vaderschapstesten. Sommige testen hebben een hogere zekerheidsmarge dan andere. Al is dit verwaarloosbaar (99,99 tegenover 99,9999). Mocht je echter wel het zekere voor het onzekere nemen is het een prima optie om dit te doen. Online een vaderschapstest kopen is dus zeker een goede manier om van praatjes over de test over te gaan naar concrete handelingen!

Online bestellen of toch liever in de winkel kopen?

Waar ben jij het meest fan van? Producten online bestellen of kopen in fysieke winkels? Wij denken dat het per product heel erg verschilt wat je het beste kan doen. Ga je voor de snelle boodschap voor het eten van vanavond of ben je opzoek naar een origineel cadeau online die je ’s avonds laat nog even besteld? Er spelen zo een aantal factoren mee die ervoor zorgen dat men tegenwoordig sneller online wat betstelt of juist nog naar de traditionele winkel gaan. In dit artikelen geven we je een aantal voorbeelden van producten en misschien wel wat inspiratie.

Eten voor in huis of als cadeautje

Eten wordt veelal nog in de supermarkt gehaald. Toch vindt er een grote verplaatsing plaats van fysiek (offline) naar online. Bestaande supermarktketens gaan naast hun fysieke winkels ook boodschappen bezorgen die online zijn besteld. Zo kan je je wekelijkse boodschappen gemakkelijk aanvinken en in je winkelmandje doen, vervolgens kies je jouw bezorgmoment en voilà, je eten is in huis. Daarnaast kan je tegenwoordig ook eten als cadeautjes bestellen. Denk bijvoorbeeld aan chocolade. Chocolade bestellen online heeft een aantal voordelen. Vaak kan je kiezen uit leuke pakketjes met originele chocola, die je in de supermarkt niet zo 123 vindt. Dit is dus uitermate geschikt voor een cadeautje. Chocolade bezorgen is ook nog is heel handig, je hoeft zo niet je huis uit.

Bouwspullen, waar koop je die?

Wanneer je gaat klussen heb je vaak bepaald bouwmateriaal nodig. Voorheen werd dit meestal in de bouwmarkt gehaal. Tegenwoordig kan je ook bij de bouwmarkt (of een andere webshop) bouwmaterialen bestellen. Vaak is het nog te zien dat men nog wel steeds fysiek naar de bouwmarkt gaat, maar dat wanneer ze een bepaald product hebben gekocht en ze hebben hier meer van nodig, dan besteld men het vaak weer online. Bij bouwmaterialen is het toch wel fijn om te weten wat je koopt. Dit wil je even zien en bekijken. Daarnaast kan je in bouwmarkten ook vaak je materialen op maat laten zagen, dit scheelt enorm veel werk thuis en daardoor ben je sneller klaar. Afhankelijk van het gereedschap dat je zelf hebt, wordt het meestal op millimeter nauwkeurig gezaagd.

Muziek

Muziek is tegenwoordig niet persé meer te koop in de fysieke winkels. Dit was voorheen wel altijd het geval. Me kocht een CD om thuis of in de auto te luisteren. Tegenwoordig hoef je meestal niet meer muziek apart te bestellen. Je hebt/neemt een streaming abonnement en je bent klaar om allerlei muziek te streamen.

Aan de slag maar wat nu?

Op zoek naar een goede professionele oplossing wanneer je te werk wil gaan via je computer. In deze blog leg ik uit hoe je te werk kan gaan met office en wat voor mogelijkheden het biedt.

Office 2019

In deze dagen is het van belang dat je een computer of laptop in huis hebt. Je opdrachtgever geeft jou de opdracht om onderzoek te doen, maar je hebt je laptop net nieuw en er is geen mogelijkheid om een heel boekwerk af te leveren. Daar komt Office 2019 aan te pas. Het is de perfecte oplossing wanneer je gebruikt wilt maken van alle opties van Microsoft Office, maar niet gebonden wilt zijn aan een abonnement. Microsoft Office Professional Plus is een optie als je een eenmalige aanschaf doet. De installatie zit gebonden aan de pc waarop het pakket is geïnstalleerd. Nu kun je direct aan de slag voor je werkgever want ook bij zakelijk gebruik is deze licentie toegestaan.

De voordelen

Wist je dat Office 2019 beschikt over de nieuwste editie van het populairste softwarepakket? Er zijn namelijk verschillende office 2019 pakketten beschikbaar. Het verschilt in de verschillende applicaties die voor verschillende platformen zijn gemaakt. je kunt hierbij denken aan: Microsoft Word 2019, Microsoft Excel 2019 en Microsoft Acces 2019.

Microsoft Office Professional Plus 2019 is hét complete Officepakket waarmee je sneller en efficiënter werkt. Ik voel die promotie al aankomen! Het werkt erg comfortabel en snel. De pakketten laten je nooit in de steek.

Het verschil tussen Office 2019 en Office 365

Je zult vast al van beide Office-versies gehoord hebben. Office 2019 wordt door Microsoft namelijk tegenover Office 365 gepositioneerd. Het verschil zit hem vooral in het aanschafproces. Bij Office 365 ben je verplicht om een jaarlijks of maandelijks abonnement af te sluiten. dit is natuurlijk lastig in deze situatie, als je niet weet wanneer je weer terug naar je werk kunt. Het voordeel van Office 2019 is dat je het zonder abonnement hoeft af te sluiten. Officie 2019 kent ook compleet nieuwe features. Het pakket is ten opzichte van 2016 aanzienlijk veranderd.

Is er dan nog een onderscheid in Mac en Windows? Eigenlijk niet. Of je nou een klant bent met een Windows of Mac, je kunt een Microsoft Office 2019 aanschaffen.

Verschillende opties

En of het nog niet genoeg informatie was om te verwerken zijn er ook nog vier pakketten. Je kunt kiezen uit: Microsoft Officie Professional Plus 2019, Microsoft Visio Professional 2019, Microsoft Office 2019 Home and Business MAC OS en tot slot voor de studenten: Microsoft Office Home & Student 2019. Je kunt kiezen uit de licentie die het best bij jou past.

Afvalcontainer huren voor de grote lenteschoonmaak

Nu door de corona crisis Nederland is platgelegd zitten veel mensen thuis zonder iets te doen. Ik ben precies zo'n geval. Mijn baan kan deels niet vanuit huis gedaan worden, dus mijn werkuren zijn sterk verminderd. Opzich is het wel lekker om eens een wat minder te werken in een week. Toch begint nu de verveling wel een beetje toe te slaan. Ik heb al mijn series afgekeken, sport bijna elke dag en lees al mijn achterstallige boeken. Hoog tijd voor een ander project. Daar vertel ik je in deze blog meer over!

 

Het project wat ik opgepakt heb

Dit project heb ik een beetje afgekeken van mijn buren en vrienden. Ik had aan hun gevraagd hoe ze de dagen doorkomen. Heel grappig is dat sommige mensen nog steeds harstikke druk zijn, terwijl anderen te veel tijd om handen hebben. Als tip kreeg ik om een grote lenteschoonmaak te houden. Het is sowieso leuk om door al je spullen heen te gaan. Daarnaast ruim je de boel mooi op en leef je rustiger in een mooi opgeruimd huis. Ik besloot om de lenteschoonmaak extra goed aan te pakken dit jaar. Alle achterstallige klusjes ga ik ook doen de komende tijd. 

Hoe je je voorbereidt op een lenteschoonmaak

Er zijn een paar items en dingen die je in huis moet hebben voordat je je huis overhoopt haalt. Natuurlijk moet je heel veel schoonmaakmiddelen hebben. Zorg voor wat werkhandschoenen, veel allesreiniger, wat sterkere schoonmaakmiddelen en veel vuilniszakken. Omdat een van de klussen die ik ga doen een muurtje weghalen is, ga ik voor het afval een afvalcontainer huren. Een afvalcontainer huren is super handig, omdat je alle zooi gewoon in een container kan gooien. Vervolgens haalt het sorteerbedrijf het op, en hoef je niet meer om te kijken naar al je afval. Het maakt dus ook niet uit hoeveel afval je genereert, zolang het maar in de container past. Zo'n afvalcontainer huren doe je voordat je begint. Zo wordt die op de juiste dag geleverd, en sta je niet onnodig met een container voor de deur. Het kan een paar dagen duren, dus huur hem ook niet te laat. Straks zit je met heel veel afval en geen container, en dan moet je dubbel werk doen.

 

Huur makkelijk op afval.nl

Een afvacontainer huren doe je heel gemakkelijk op afval.nl. Op deze website kun je precies uitzoeken wat voor container je nodig hebt voor welke klus. Ik heb bijvoorbeeld een restafval en bouwafval container nodig. Mocht je je tuin onder handen gaan nemen, dan is een groencontainer veel handiger. Zoek dus goed uit wat voor afval je gaat genereren zodat je de juiste huurt! Veel klusplezier!

Afvalcontainer huren voor de grote lenteschoonmaak

Nu door de corona crisis Nederland is platgelegd zitten veel mensen thuis zonder iets te doen. Ik ben precies zo'n geval. Mijn baan kan deels niet vanuit huis gedaan worden, dus mijn werkuren zijn sterk verminderd. Opzich is het wel lekker om eens een wat minder te werken in een week. Toch begint nu de verveling wel een beetje toe te slaan. Ik heb al mijn series afgekeken, sport bijna elke dag en lees al mijn achterstallige boeken. Hoog tijd voor een ander project. Daar vertel ik je in deze blog meer over!

 

Het project wat ik opgepakt heb

Dit project heb ik een beetje afgekeken van mijn buren en vrienden. Ik had aan hun gevraagd hoe ze de dagen doorkomen. Heel grappig is dat sommige mensen nog steeds harstikke druk zijn, terwijl anderen te veel tijd om handen hebben. Als tip kreeg ik om een grote lenteschoonmaak te houden. Het is sowieso leuk om door al je spullen heen te gaan. Daarnaast ruim je de boel mooi op en leef je rustiger in een mooi opgeruimd huis. Ik besloot om de lenteschoonmaak extra goed aan te pakken dit jaar. Alle achterstallige klusjes ga ik ook doen de komende tijd. 

Hoe je je voorbereidt op een lenteschoonmaak

Er zijn een paar items en dingen die je in huis moet hebben voordat je je huis overhoopt haalt. Natuurlijk moet je heel veel schoonmaakmiddelen hebben. Zorg voor wat werkhandschoenen, veel allesreiniger, wat sterkere schoonmaakmiddelen en veel vuilniszakken. Omdat een van de klussen die ik ga doen een muurtje weghalen is, ga ik voor het afval een afvalcontainer huren. Een afvalcontainer huren is super handig, omdat je alle zooi gewoon in een container kan gooien. Vervolgens haalt het sorteerbedrijf het op, en hoef je niet meer om te kijken naar al je afval. Het maakt dus ook niet uit hoeveel afval je genereert, zolang het maar in de container past. Zo'n afvalcontainer huren doe je voordat je begint. Zo wordt die op de juiste dag geleverd, en sta je niet onnodig met een container voor de deur. Het kan een paar dagen duren, dus huur hem ook niet te laat. Straks zit je met heel veel afval en geen container, en dan moet je dubbel werk doen.

 

Huur makkelijk op afval.nl

Een afvacontainer huren doe je heel gemakkelijk op afval.nl. Op deze website kun je precies uitzoeken wat voor container je nodig hebt voor welke klus. Ik heb bijvoorbeeld een restafval en bouwafval container nodig. Mocht je je tuin onder handen gaan nemen, dan is een groencontainer veel handiger. Zoek dus goed uit wat voor afval je gaat genereren zodat je de juiste huurt! Veel klusplezier!

Alles over het kopen van een huis en hypotheekrente

Na een paar jaar zoeken en twijfelen hebben wij eindelijk een nieuw huis gekocht! Dit was al heel lang onze droom, maar nu is deze werkelijkheid geworden. Een huis kopen is misschien wel de grootste grote-mensen-uitgave die je kunt doen. Gelukkig hoeven we het geld niet in een keer te betalen, daar zijn natuurlijk hypotheken voor! Het is trouwens best nog een ingewikkeld proces om een huis te kopen. Daarom schrijf ik vandaag een blog voor alle toekomstige woningeigenaren! Wat komt er kijken bij het kopen van een huis? Wat gaat er aan voor af? Je leest er hier alles voer. Veel leesplezier!

 

Wat allemaal vooraf gaat aan het daadwerkelijke kopen

Als je een huis wil kopen, dan is dat een waanzinnige beslissing! Wel moet je rekening houden met alle dingen die vooraf geregeld moeten worden. Voor het kopen zelf is het erg handig om een professional in te schakelen. Een makelaar helpt je naar het zoeken van het juiste huis die voldoet aan al je wensen. Ook zorgt een makelaar dat je niet teveel betaalt voor de juiste plek. Daarnaast regelt deze persoon ook het daadwerkelijke bieden en alle contracten. Zo weet je zeker dat alles goed gaat, want een huis kopen is een hele stap! Daarnaast moet je ook een hypotheek afsluiten. Tenzij je zo rijk bent dat je in een keer het bedrag kan betalen, maar daar ga ik even niet van uit. Een hypotheek afsluiten is standaard bij het kopen van een huis. Zorg goed dat je van te voren weet op wat voor hypotheek je kan rekenenen, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

 

Let goed op de hypotheekrente

Een ding waar je bij het afsluiten van een hypotheek goed op moet letten is de hypotheekrente. De hypotheekrente is namelijk het bedrag wat je bovenop het geleende bedrag terugbetaald. Rente is heel gebruikelijk bij een lening. Wel moet je opletten dat je de voordeligste rente krijgt voor jouw hypotheek. Zo weet je zeker dat je neit te veel betaald. Hopelijk houd je dan wat geld over om je nieuwe huis mooi in te richten! 

 

Hypotheekrente vergelijken doe je zo!

Om een hypotheekrente te vinden die het beste bij jou past, kun je het beste de hypotheekrente vergelijken. Dit doe je heel gemakkelijk op het internet. Het voordeel hier aan is dat je binnen een paar seconden precies weet waar je de voordeligste rentes krijgt. Er zijn gelukkig web-machines die je helpen bij dit uitzoeken. Een voorbeeld is hypotheekrente.nl. Ga dus voordat je een hypotheek afsluit eerst eens vergelijken. Zo scoor je gegarandeerd de beste prijs voor jouw droomhuis!

 

Alles over het kopen van een huis en hypotheekrente

Na een paar jaar zoeken en twijfelen hebben wij eindelijk een nieuw huis gekocht! Dit was al heel lang onze droom, maar nu is deze werkelijkheid geworden. Een huis kopen is misschien wel de grootste grote-mensen-uitgave die je kunt doen. Gelukkig hoeven we het geld niet in een keer te betalen, daar zijn natuurlijk hypotheken voor! Het is trouwens best nog een ingewikkeld proces om een huis te kopen. Daarom schrijf ik vandaag een blog voor alle toekomstige woningeigenaren! Wat komt er kijken bij het kopen van een huis? Wat gaat er aan voor af? Je leest er hier alles voer. Veel leesplezier!

 

Wat allemaal vooraf gaat aan het daadwerkelijke kopen

Als je een huis wil kopen, dan is dat een waanzinnige beslissing! Wel moet je rekening houden met alle dingen die vooraf geregeld moeten worden. Voor het kopen zelf is het erg handig om een professional in te schakelen. Een makelaar helpt je naar het zoeken van het juiste huis die voldoet aan al je wensen. Ook zorgt een makelaar dat je niet teveel betaalt voor de juiste plek. Daarnaast regelt deze persoon ook het daadwerkelijke bieden en alle contracten. Zo weet je zeker dat alles goed gaat, want een huis kopen is een hele stap! Daarnaast moet je ook een hypotheek afsluiten. Tenzij je zo rijk bent dat je in een keer het bedrag kan betalen, maar daar ga ik even niet van uit. Een hypotheek afsluiten is standaard bij het kopen van een huis. Zorg goed dat je van te voren weet op wat voor hypotheek je kan rekenenen, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

 

Let goed op de hypotheekrente

Een ding waar je bij het afsluiten van een hypotheek goed op moet letten is de hypotheekrente. De hypotheekrente is namelijk het bedrag wat je bovenop het geleende bedrag terugbetaald. Rente is heel gebruikelijk bij een lening. Wel moet je opletten dat je de voordeligste rente krijgt voor jouw hypotheek. Zo weet je zeker dat je neit te veel betaald. Hopelijk houd je dan wat geld over om je nieuwe huis mooi in te richten! 

 

Hypotheekrente vergelijken doe je zo!

Om een hypotheekrente te vinden die het beste bij jou past, kun je het beste de hypotheekrente vergelijken. Dit doe je heel gemakkelijk op het internet. Het voordeel hier aan is dat je binnen een paar seconden precies weet waar je de voordeligste rentes krijgt. Er zijn gelukkig web-machines die je helpen bij dit uitzoeken. Een voorbeeld is hypotheekrente.nl. Ga dus voordat je een hypotheek afsluit eerst eens vergelijken. Zo scoor je gegarandeerd de beste prijs voor jouw droomhuis!

 

Jouw kind als toekomstig profvoetballer

Als ouders willen we graag het beste voor onze kinderen. We zorgen er altijd voor dat ze in een gespreid bedje terecht komen en steunen ze in alles wat ze doen. Toch kunnen we ook het hoogst haalbare van onze kinderen eisen. Kijk maar eens naar al die voetbalvaders en voetbalmoeders die schreeuwend en brullend langs het veld staan om hun kind net dat laatste zetje te geven. Voor veel kinderen is dit eerder een last dan dat ze er profijt van ondervinden, maar wil je nou dat jouw kind een toekomstige ster van een internationale topclub wordt? Ga dan niet brullen langs de lijn, maar bereid je kind op de juiste manier voor. Ben je benieuwd wat je kunt doen zonder dat je jouw kind al te veel pusht? Lees dan snel mijn blog en ik vertel je er graag meer over. 

Plezier is het belangrijkste

Regel één voor kinderen is plezier in het spelletje hebben. Heeft jouw kind absoluut geen interesse in voetbal? Dan lijkt het mij een heel onverstandige keuze om jouw kind te pushen naar een toekomstig profvoetballer. Heeft jouw kind wel enorm veel plezier in het spelletje? Dan is de eerste stap al gezet. Je kunt natuurlijk wel een beetje helpen door jouw kind op jonge leeftijd kennis te laten maken met de bal. Op speelse wijze in de achtertuin laat je hem of haar het eerste balletje trappen. Zelf heb ik thuis daarom ook een klein stukje kunstgras in mijn tuin laten leggen. Het beste kunstgras kopen kun je op kunstgrasnet, zij halen het uit de hoofstad van kunstgras genemuiden. De eerste balletjes worden hier getrapt en je maakt vooral duidelijk dat plezier het belangrijkste onderdeel van het voetballen is.

Omgaan met verliezen

Vaak wordt gezegd dat de slechtse verliezers de beste voetballers zijn. De wil om niet te verliezen is vaak zo hoog dat dit tenkoste kan gaan van het plezier. Ook zullen voetbalkwaliteiten onder frustratie gaan leiden. Belangrijk is dat je jouw kind leert om, om te gaan met verliezen. Voetbal valt en staat met respect en ook al kan je de tegenstander later niet uitstaan of heb je een akkefietje tijdens de wedstrijd gehad. Na de wedstrijd is dat allemaal vergeten, je geeft de tegenstander een hand en feliciteert hem met de overwinning. Ook respect voor de scheidsrechter is enorm belangrijk, maar dit komt op latere leeftijd wel. Voor nu veel plezier hebben en laat ze lekker wennen aan de bal op het kunstgras in je achtertuin!

Dames, shop je zomerkleding online!

Het zit er nu echt bijna aan te komen, de zomer! Afgelopen weekend is de klok alweer een uur vooruit gezet, waardoor we al in de zomertijd zitten. Bij vele kledingwinkels is er volop voorjaarskleding te koop, terwijl sommige winkels al zelfs de zomercollectie tevoorschijn halen. Zo zijn er ook dit jaar weer nieuwe modetrends, die we weer volop met z’n allen zullen gaan dragen. Bovendien is het ook weer de tijd om badmode in te slaan. De nieuwe collecties komen deze weken online, waarna we er erg snel bij moeten zijn. Er is ook een ruime collectie aan zomerkleding en badmode in grote maten. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen straks over haar favoriete zomerkleding beschikt. In dit bloggen vertellen we je er graag meer over!

Badmode in vele verschillende maten

De nieuwe collecties van badmode zijn al in vele (online) winkels te vinden. Met leuke en felle kleuren zijn de badpakken, bikini’s en eventuele zwemshorts weer volop te verkrijgen! Zo is er een ruime keuze in het soort badmode, zodat iedere vrouw een ruime keuze heeft. Zo is het goed om erover na te denken dat je buik en rug bijvoorbeeld niet bruin zullen worden in de zon, wanneer je over een badpak beschikt. Een badpak kan echter wel handig zijn als je liever iets meer wilt bedekken!

Bovendien is er een aanbod in badmode grote maten. De badmode is er in verschillende grote maten te vinden, zodat iedereen beschikt over badmode wat bij diegene past. Zo zijn er verschillende zwemshirts, broeken en jurken te vinden in grote maten, zodat iedereen op een comfortabele wijze een duik kan nemen in het zwembad!

Zomerkleding die iedereen past

Naast het grote aanbod van badmode, is er ook een groots aanbod op zomerkleding te vinden in de online webwinkels. Vele webshops beschikken over een eigen, unieke collectie. Ook hier zijn er verschillende maten verkrijgbaar, zowel de standaard als de grote maten. Zo zijn er prachtige grote maten jurken te vinden, die iedere vrouw mooi staat. Bovendien is de kleding erg luchtig, waardoor het gemakkelijk te dragen is in de zomer. 

Naast de grote maten jurken en de badmode, is de collectie nog veel breder! Zo zijn er broeken te koop die ideaal zijn voor in de lente, met lichte en vrolijke kleuren. Verder zijn er vele t-shirts te verkrijgen en zullen de korte broeken ook snel verkrijgbaar zijn. Sla je slag met online shoppen!

Nooit te vroeg voor sinterklaasgeschenken en kerstattenties

De maand December staat nog niet echt voor de deur, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je als bedrijf niet al kunt kijken naar leuke sinterklaasgeschenken of kersattentie personeel. Het is een belangrijk moment om het personeel te bedanken voor een jaar hard werken en te laten zien hoe dankbaar je bent. Daarnaast is het natuurlijk niet alleen als directeur of baas belangrijk om bedankt te zeggen, maar ook collega’s onderling kunnen elkaar een klein cadeautje geven als waardering voor de samenwerking. In deze blog leuke ideeën voor geschenken in de Decembermaand. 

De traditionele kerstpakketten

Natuurlijk beginnen we dit rijtje met de welbekende kerstpakketten, gevuld met verscheidene producten. Van verschillende soorten kaas, tot een pakket gevuld met technische snufjes. Het ideale aan een kerstpakket is dat het kan worden aangepast aan de wensen van ieder bedrijf. Zo ziet een kerstpakket van een kapsalon er anders uit dan van een softwarebedrijf of restaurant. 

Wijnpakket

Voor alle borrelaars onder ons is dit een perfect geschenk om te geven, maar ook om te krijgen. Met een mand, doos of andere originele verpakking gevuld met de lekkerste rode, witte en rosé wijnen kan je haast nooit fout zitten. Een bedrijf met voornamelijk mannen? Ga dan voor een origineel bierpakket, gevuld met de lekkerste (internationale) bieren. Maakt het pakket extra leuk door er nootjes, blokjes kaas of andere lekkernijen toe te voegen. Zo zorg je ervoor dat het personeel de feestelijke decembermaand heerlijk borrelend met de familie doorkomt. 

Cadeaubon

Laat je het cadeau liever aan het personeel zelf over? Dan is er de optie voor verschillende soorten cadeaubonnen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een diner bon voor een heerlijk avondje uiteten, een hotelbon wanneer je het personeel een gezellig nachtje weg wenst gedurende de kerstvakantie, of een universelere VVV-bon te besteden in duizenden winkels en webwinkels. 

Het goede doel 

Een interessant en creatief idee zag ik afgelopen December voorbijkomen. Het desbetreffende bedrijf gaf het personeel de kans om een bepaald bedrag te doneren aan een, door hen zelf gekozen, goed doel. Zo voorkom je een pakket of ander geschenk te geven die misschien niet gebruikt gaat worden en gaat het budget naar een doel waar het gericht wordt ingezet voor het verbeteren van de wereld. 

De Decembermaand is nog een aantal maanden verwijderd, maar je kunt nooit te vroeg beginnen met na te denken over een creatief geschenk. Zorg ervoor dat de, al drukke, decembermaand niet nog drukker en bereid de sinterklaasgeschenken of kerstattenties nu alvast voor.

Met deze tips kun jij je slaap flink verbeteren!

De meeste mensen besteden hier ⅓ van de gehele dag aan uit, slapen. Met behulp van een goede nachtrust kom je geheel tot rust en wek je energie op voor de volgende dag. Een goede nachtrust is essentieel voor gezonde hersenen, waardoor het ook belangrijk is dat we goed slapen. Want goed slapen, dat doen we over het algemeen niet goed. Zo slapen we te kort, liggen we in een verkeerde houding en is het slaapritme vaak ook niet optimaal. In dit blog geven we je een aantal tips om aan een goede nachtrust te komen!

Vermijd felle lichten

Hoe komt het nu dat we zo slecht slapen? Vooral onder de jongeren is te zien dat zij niet over goede nachtrust beschikken. Eén van deze oorzaken, is het gebruik van mobiele apparaten in de avond. Jongeren, maar zeker ook volwassenen, zitten erg veel achter hun mobiel, tablet of laptop, waardoor er fel licht wordt opgevangen door de ogen. 

Het zijn vaak filmpjes of laatste WhatsApp-berichten die de boosdoener zijn. Zo wil men vaak nog even snel op zijn of haar telefoon kijken. Dit felle licht zorgt er vervolgens voor dat je hersenen weer aan het werk worden gezet en je dus niet tot rust komt. Leg je mobiele telefoon dus weg voor het slapen!

Zorg voor een goed matras

Een andere boosdoener die kan zorgen voor een slechte nachtrust, is een verkeerd matras. Zo zien we wel eens matrassen die of te oud, of veel te zacht zijn. Hierdoor zul je merken dat je een verkeerde houding aan gaat houden, wat vele nadelige gevolgen met zich mee kan brengen. Zo kun je erg veel last van je rug krijgen, maar is het ook makkelijk dat je steeds wakker wordt, omdat je niet in een goede houding ligt. 

 

Om deze problemen op te lossen, kun je kiezen voor een koudschuim matras. Een koudschuim matras biedt je de juiste ondersteuning en zorgt voor ventilatie in je matras. De koudschuim matrassen zijn vrij van metaal, schadelijke stoffen en zijn ze anti allergisch. 

Bovendien is een koudschuim matras gecertificeerd voor medische kwaliteit. De matrassen voldoen aan de strenge regels die opgelegd zijn door ziekenhuizen. Het ventilerende koudschuim matras biedt ondersteuning voor mensen met lichamelijke klachten en slaapproblemen, waardoor je nooit meer met pijn of onrustig wakker zult worden! Met een koudschuim matras zul je heerlijk gaan slapen, wat je dagen 45 kunt uitproberen. In deze tijd kun je kijken of het iets voor je is, terwijl je beschikt over een 100% geld terug garantie!

Hét moment om jezelf iets te gunnen

Net nu het zonnetje eindelijk weer volop aan het schijnen is, moeten wij met zijn allen thuis blijven. Je hebt zin om naar buiten te gaan, een terrasje te pakken, een wandeling op het strand te maken. Maar helaas, dat kunnen we nu allemaal niet doen. Het is in het belang van ons allemaal dat we ons houden aan de maatregelen die de overheid afgekondigd heeft. Voorlopig zien we de cijfers nog steeds toenemen, dus voorlopig is er nog geen verandering te verwachten in de mate van onze bewegingsvrijheid. Omdat het belangrijk is dat we het nog even vol blijven houden, is het goed om op zoek te gaan naar activiteiten die ons even doen vergeten dat we op dit moment even beperkt zijn in onze mogelijkheden. In deze blog geef ik twee tips hiervoor, omdat dit een periode bij uitstek is, waarin het belangrijk is elkaar te helpen.

Tip 1: Lees een boek

Oké, als je niet van lezen houdt, kan je deze tip uiteraard overslaan. Maar er zijn heel veel mensen die het wel degelijk fijn vinden om te lezen, maar daar pas de rust voor voelen als ze met vakantie zijn. Hoewel de meesten van ons nu niet op kantoor zitten maar thuis, is het toch geen vakantie. De kinderen moeten schoolwerk doen en de meeste mensen werken zover dat kan vanuit huis. Omdat het nogal veel kan zijn om continu bij elkaar in huis te zijn en ook om niet aan de lopende band bezig te zijn met het nieuws over het coronavirus, is het van belang soms even afstand te kunnen nemen. Zoek een rustig en relaxt plekje op in huis, doe als dat nodig is oordoppen in en laat je meevoeren in een verhaal. Op een gegeven moment word je namelijk ook een beetje gaar van tv, series en films kijken. Juist in stilte je aandacht op iets heel anders kunnen richten, is dan een fijne afwisseling. Een boek kan je naar andere plekken, tijden en gedachten voeren, wat nu erg welkom is! Pak dus dat ene boek uit de kast dat je nog altijd graag wilde lezen of bestel een boek waar je erg nieuwsgierig naar bent en geniet!

Tip 2: Koop een hot tub

Jazeker, een hot tub. Misschien een investering, maar dit is ook wel het moment bij uitstek om jezelf en je gezin iets te gunnen. Iets om van te genieten en de dagelijkse realiteit door los te kunnen laten. Hoe kan je dat beter doen dan met hot tub? Je kan je er even mee in Scandinavië wanen, het geeft jou en je geliefde ontspanning en je kinderen volop waterpret. Zelfs als het zonnetje weg is en het nog fris buiten is, kunnen jullie lekker warm badderen en tegelijkertijd een frisse neus opdoen omdat jullie buiten zijn. Je kan er ook accessoires bij bestellen, zoals fijne nekkussens. En het mooie is, je hebt er het hele jaar door plezier van. Hot tubs zijn binnen een mum van tijd gevuld met water, snel warm en je krijgt ze ook weer snel leeg en schoon. Aangezien we niet weten hoe lang de maatregelen nog van kracht zullen zijn, is het ideaal dat je eindeloos van een hot tub kan blijven genieten. Ik wed dat je al ontspant bij het idee!