Mijn kostbaarste bezit

Ik ben een eenvoudig man. Veel nodig in het leven heb ik niet. Op dit moment woon ik in een simpel appartementje in de stad en werk ik als een freelance schrijver en als barman, maar het is mijn droom om ooit in een boerderij in Drenthe te wonen. Ver weg van het moderne leven. Mijn eigen moestuintje onderhouden, een paar varkens die zoveel liefde krijgen dat ik het voor mezelf moreel kan rechtvaardigen om ze op een dag naar het slachthuis te brengen, en een hond. Hiermee is mijn leven compleet. Alhoewel, nu ik erover nadenk is dat niet helemaal eerlijk. Er is één ding uit de moderne wereld dat ik absoluut bij mij moet hebben in mijn boerderij in Drenthe.

Mijn kostbaarste bezit

Ik ben dan wel hopeloos verouderd in deze moderne wereld, maar ik kan niet zonder mijn macbook. Ik gebruik hem om muziek te luisteren, boeken te lezen, te tekenen en films te kijken. Zonder mijn macbook wordt het vreselijk saai in mijn boerderij in Drenthe. Je kunt nu eenmaal niet de hele dag de hond uitlaten in het bos. Ook in mijn huidige appartementje in de stad staat mijn macbook eigenlijk altijd aan als ik thuisben. De verrassing was dan ook erg onaangenaam toen hij op een dag plots niet meer aanging. Met angst en beven bracht ik hem voor reparatie naar PC Hulp Nederland, want ik heb geen geld voor een nieuwe. Het viel echter reuze mee. Nadat de macbook batterij vervangen was, stond hij diezelfde dag alweer geruststellend te zoemen in mijn appartementje.

Een ouderwets man

Door deze anekdote lijkt het wellicht alsof ik mijn eerdere ode aan het eenvoudige leven geheel ongeloofwaardig maak. Dat is echter niet zo. Muziek luisteren, boeken lezen, films kijken en tekenen. Alles wat ik op mijn macbook doe, deden mensen honderd jaar geleden ook al. Het zijn stuk voor stuk eenvoudige activiteiten waar mensen als ik een heel leven mee kunnen vullen. Dat ze in de 21ste eeuw samenkomen in een ultra-gecompliceerd apparaat als mijn macbook, doet daar niets aan af. Vandaar dat ik volhard in al mijn claims. Voor mij geen tripjes naar de Machu Pichu of een spelcomputer met de nieuwste games. Ik geniet het meest van een eenvoudig leven zoals de mensen honderd jaar geleden in Drenthe leefden. Net als hen heb ik genoeg aan de stilte van het platteland. Buiten het geruststellende gezoem van mijn macbook dan.

De helden van de coronacrisis

De coronacrisis was voor iedereen een lastige tijd. Zorgmedewerkers verloren meer patiënten dan ooit; anderen verloren familieleden, vrienden en naasten, en weer anderen verloren hun geliefde baan. Maar daarnaast waren er ook veel mensen die elke dag harder dan ooit moesten werken om de boel bij te houden: juist in crisistijd moet alles snel en efficient, kun je geen verlies maken, en nemen bedrijven risico's die ze zich niet kunnen veroorloven. Terwijl de helft van de wereld ineens thuis zat met niets te doen, werkte de andere helft harder dan ooit en hielden ze het toch niet bij. En dan hebben we het niet alleen over zorgmedewerkers – er zijn meer helden van de coronacrisis, en we zetten ze hier even in het zonnetje. 

Supermarkt medewerkers

Velen zijn het alweer vergeten, maar een van de meest tekenende dingen van het begin van de corona crisis was het hamsteren. Zo'n enorm tekort aan specifieke producten hadden supermarkten nog nooit meegemaakt, maar omdat het juist om essentiele producten ging, moesten ze alles op alles zetten om deze voorraden zo snel en goed mogelijk bij te vullen. Denk eens aan alle 16-jarige jongens en meisjes die hun eerste baantje begonnen en vervolgens elke dag meerdere malen met meerdere rolcontainers vol wc-papier de nu nog smallere en half afgesloten paadjes af te lopen om de vakken te vullen, om vijf minuten later aangevallen te worden dat het alweer op was. Denk aan de managers die deze jongeren draaiende moesten houden, maar ook aan de logistieke medewerkers die extra rolcontainers moesten voorzien, de voorraden bijhouden en tellen en de vrachtwagen chauffeurs die ineens dubbel zoveel tripjes moest maken om voorraden bij te vullen. In een wereld waar alle winkels gesloten waren behalve de supermarkt hebben we veel te weinig waardering getoond voor hoeveel moeite hierin gezeten moet hebben!

Groeiende bedrijven

Er zijn een hele hoop andere bedrijven waarbij men zich in het zweet heeft gewerkt, maar omdat dit geen duidelijke aanwijsbare sector was, krijgen zij niet snel erkenning. Ondanks de financiele crisis en het ontslaan van velen mensen tot hun grote spijt, zijn er enorm veel bedrijven geweest met tientallen zwoegende mensen die ineens alles thuis moesten doen vanuit een cloud, waarbij telefoons niet doorgeschakeld konden worden, klantenservices die overdonderd werden door vragen nu alle winkels dicht waren, online warenhuizen die ineens te weinig voorraad hadden, noem maar op. Bijna iedereen heeft harder moeten werken dan ooit, zij het fysiek, mentaal, of op de (digitale) werkvloer – zet ze eens in het zonnetje!

Vaderschapstest kopen: niet over praten maar gewoon doen!

Op deze blogwebsite hebben we het vaak over zaken waar veelal over gepraat wordt maar waar maar weinig concreet gedaan wordt. Een vaderschapstest kopen is precies zo een onderwerp. Vaak als mensen niet helemaal zeker zijn van of ze wel de vader zijn dan praten mensen weleens over een vaderschapstest kopen maar het doen, ho maar. Om deze reden zal ik in dit artikel proberen om dit taboe te doorbreken met heldere redenen waarom je een vaderschapstest kopen moet als het nodig mocht zijn. Ik begrijp dat er bepaalde ethische bezwaren aan kunnen kleven maar voor het belang van het kind, de vader en de gehele omgeving is het van belang om deze test uit te voeren. In de volgende alinea’s maak ik duidelijk waarom ik hier zo stellig van overtuigd ben.

 

Redenen voor een vaderschapstest kopen

De eerste reden die ik wil noemen voor het kopen van een vaderschapstest is de zekerheid die je hiermee koopt. Je koopt namelijk letterlijk een wetenschappelijke zekerheid van meer dan 99%. Om deze reden zal in tijden van enorme onzekerheid dit een goede manier zijn om je tot kalmte te manen. Een andere reden is dat als je in een juridische strijd bent verwikkeld met je partner het heel goed kan uitkomen om te bewijzen dat jij wel of juist niet de vader bent van het kind in kwestie. Dit heeft niets te maken met zaken als afstand doen van verantwoordelijkheid maar enkel met de keiharde wetenschappelijke feiten.

 

Waar koop je het?

De beste plek voor een vaderschapstest kopen is online. Er zijn verschillende redenen waarom ik dit vind. De belangrijkste reden hiervan is dat anonimiteit gegarandeerd kan blijven. Niets is zo irritant als mensen die zaken te weten komen die ze niet horen te weten. Als je in een winkel een vaderschapstest kopen gaat en tegen een bekende aanloopt kan je het niet zo makkelijk uitleggen. Wat je ook zegt, het oordeel van degene in de winkel is waarschijnlijk al geveld. Ten slotte is het een stuk overzichtelijker om online te shoppen. Je kan precies lezen over de verschillende toepassingen van de producten. Ook kan je kiezen voor verschillende typen vaderschapstesten. Sommige testen hebben een hogere zekerheidsmarge dan andere. Al is dit verwaarloosbaar (99,99 tegenover 99,9999). Mocht je echter wel het zekere voor het onzekere nemen is het een prima optie om dit te doen. Online een vaderschapstest kopen is dus zeker een goede manier om van praatjes over de test over te gaan naar concrete handelingen!

Online bestellen of toch liever in de winkel kopen?

Waar ben jij het meest fan van? Producten online bestellen of kopen in fysieke winkels? Wij denken dat het per product heel erg verschilt wat je het beste kan doen. Ga je voor de snelle boodschap voor het eten van vanavond of ben je opzoek naar een origineel cadeau online die je ’s avonds laat nog even besteld? Er spelen zo een aantal factoren mee die ervoor zorgen dat men tegenwoordig sneller online wat betstelt of juist nog naar de traditionele winkel gaan. In dit artikelen geven we je een aantal voorbeelden van producten en misschien wel wat inspiratie.

Eten voor in huis of als cadeautje

Eten wordt veelal nog in de supermarkt gehaald. Toch vindt er een grote verplaatsing plaats van fysiek (offline) naar online. Bestaande supermarktketens gaan naast hun fysieke winkels ook boodschappen bezorgen die online zijn besteld. Zo kan je je wekelijkse boodschappen gemakkelijk aanvinken en in je winkelmandje doen, vervolgens kies je jouw bezorgmoment en voilà, je eten is in huis. Daarnaast kan je tegenwoordig ook eten als cadeautjes bestellen. Denk bijvoorbeeld aan chocolade. Chocolade bestellen online heeft een aantal voordelen. Vaak kan je kiezen uit leuke pakketjes met originele chocola, die je in de supermarkt niet zo 123 vindt. Dit is dus uitermate geschikt voor een cadeautje. Chocolade bezorgen is ook nog is heel handig, je hoeft zo niet je huis uit.

Bouwspullen, waar koop je die?

Wanneer je gaat klussen heb je vaak bepaald bouwmateriaal nodig. Voorheen werd dit meestal in de bouwmarkt gehaal. Tegenwoordig kan je ook bij de bouwmarkt (of een andere webshop) bouwmaterialen bestellen. Vaak is het nog te zien dat men nog wel steeds fysiek naar de bouwmarkt gaat, maar dat wanneer ze een bepaald product hebben gekocht en ze hebben hier meer van nodig, dan besteld men het vaak weer online. Bij bouwmaterialen is het toch wel fijn om te weten wat je koopt. Dit wil je even zien en bekijken. Daarnaast kan je in bouwmarkten ook vaak je materialen op maat laten zagen, dit scheelt enorm veel werk thuis en daardoor ben je sneller klaar. Afhankelijk van het gereedschap dat je zelf hebt, wordt het meestal op millimeter nauwkeurig gezaagd.

Muziek

Muziek is tegenwoordig niet persé meer te koop in de fysieke winkels. Dit was voorheen wel altijd het geval. Me kocht een CD om thuis of in de auto te luisteren. Tegenwoordig hoef je meestal niet meer muziek apart te bestellen. Je hebt/neemt een streaming abonnement en je bent klaar om allerlei muziek te streamen.

Aan de slag maar wat nu?

Op zoek naar een goede professionele oplossing wanneer je te werk wil gaan via je computer. In deze blog leg ik uit hoe je te werk kan gaan met office en wat voor mogelijkheden het biedt.

Office 2019

In deze dagen is het van belang dat je een computer of laptop in huis hebt. Je opdrachtgever geeft jou de opdracht om onderzoek te doen, maar je hebt je laptop net nieuw en er is geen mogelijkheid om een heel boekwerk af te leveren. Daar komt Office 2019 aan te pas. Het is de perfecte oplossing wanneer je gebruikt wilt maken van alle opties van Microsoft Office, maar niet gebonden wilt zijn aan een abonnement. Microsoft Office Professional Plus is een optie als je een eenmalige aanschaf doet. De installatie zit gebonden aan de pc waarop het pakket is geïnstalleerd. Nu kun je direct aan de slag voor je werkgever want ook bij zakelijk gebruik is deze licentie toegestaan.

De voordelen

Wist je dat Office 2019 beschikt over de nieuwste editie van het populairste softwarepakket? Er zijn namelijk verschillende office 2019 pakketten beschikbaar. Het verschilt in de verschillende applicaties die voor verschillende platformen zijn gemaakt. je kunt hierbij denken aan: Microsoft Word 2019, Microsoft Excel 2019 en Microsoft Acces 2019.

Microsoft Office Professional Plus 2019 is hét complete Officepakket waarmee je sneller en efficiënter werkt. Ik voel die promotie al aankomen! Het werkt erg comfortabel en snel. De pakketten laten je nooit in de steek.

Het verschil tussen Office 2019 en Office 365

Je zult vast al van beide Office-versies gehoord hebben. Office 2019 wordt door Microsoft namelijk tegenover Office 365 gepositioneerd. Het verschil zit hem vooral in het aanschafproces. Bij Office 365 ben je verplicht om een jaarlijks of maandelijks abonnement af te sluiten. dit is natuurlijk lastig in deze situatie, als je niet weet wanneer je weer terug naar je werk kunt. Het voordeel van Office 2019 is dat je het zonder abonnement hoeft af te sluiten. Officie 2019 kent ook compleet nieuwe features. Het pakket is ten opzichte van 2016 aanzienlijk veranderd.

Is er dan nog een onderscheid in Mac en Windows? Eigenlijk niet. Of je nou een klant bent met een Windows of Mac, je kunt een Microsoft Office 2019 aanschaffen.

Verschillende opties

En of het nog niet genoeg informatie was om te verwerken zijn er ook nog vier pakketten. Je kunt kiezen uit: Microsoft Officie Professional Plus 2019, Microsoft Visio Professional 2019, Microsoft Office 2019 Home and Business MAC OS en tot slot voor de studenten: Microsoft Office Home & Student 2019. Je kunt kiezen uit de licentie die het best bij jou past.

Afvalcontainer huren voor de grote lenteschoonmaak

Nu door de corona crisis Nederland is platgelegd zitten veel mensen thuis zonder iets te doen. Ik ben precies zo'n geval. Mijn baan kan deels niet vanuit huis gedaan worden, dus mijn werkuren zijn sterk verminderd. Opzich is het wel lekker om eens een wat minder te werken in een week. Toch begint nu de verveling wel een beetje toe te slaan. Ik heb al mijn series afgekeken, sport bijna elke dag en lees al mijn achterstallige boeken. Hoog tijd voor een ander project. Daar vertel ik je in deze blog meer over!

 

Het project wat ik opgepakt heb

Dit project heb ik een beetje afgekeken van mijn buren en vrienden. Ik had aan hun gevraagd hoe ze de dagen doorkomen. Heel grappig is dat sommige mensen nog steeds harstikke druk zijn, terwijl anderen te veel tijd om handen hebben. Als tip kreeg ik om een grote lenteschoonmaak te houden. Het is sowieso leuk om door al je spullen heen te gaan. Daarnaast ruim je de boel mooi op en leef je rustiger in een mooi opgeruimd huis. Ik besloot om de lenteschoonmaak extra goed aan te pakken dit jaar. Alle achterstallige klusjes ga ik ook doen de komende tijd. 

Hoe je je voorbereidt op een lenteschoonmaak

Er zijn een paar items en dingen die je in huis moet hebben voordat je je huis overhoopt haalt. Natuurlijk moet je heel veel schoonmaakmiddelen hebben. Zorg voor wat werkhandschoenen, veel allesreiniger, wat sterkere schoonmaakmiddelen en veel vuilniszakken. Omdat een van de klussen die ik ga doen een muurtje weghalen is, ga ik voor het afval een afvalcontainer huren. Een afvalcontainer huren is super handig, omdat je alle zooi gewoon in een container kan gooien. Vervolgens haalt het sorteerbedrijf het op, en hoef je niet meer om te kijken naar al je afval. Het maakt dus ook niet uit hoeveel afval je genereert, zolang het maar in de container past. Zo'n afvalcontainer huren doe je voordat je begint. Zo wordt die op de juiste dag geleverd, en sta je niet onnodig met een container voor de deur. Het kan een paar dagen duren, dus huur hem ook niet te laat. Straks zit je met heel veel afval en geen container, en dan moet je dubbel werk doen.

 

Huur makkelijk op afval.nl

Een afvacontainer huren doe je heel gemakkelijk op afval.nl. Op deze website kun je precies uitzoeken wat voor container je nodig hebt voor welke klus. Ik heb bijvoorbeeld een restafval en bouwafval container nodig. Mocht je je tuin onder handen gaan nemen, dan is een groencontainer veel handiger. Zoek dus goed uit wat voor afval je gaat genereren zodat je de juiste huurt! Veel klusplezier!

Afvalcontainer huren voor de grote lenteschoonmaak

Nu door de corona crisis Nederland is platgelegd zitten veel mensen thuis zonder iets te doen. Ik ben precies zo'n geval. Mijn baan kan deels niet vanuit huis gedaan worden, dus mijn werkuren zijn sterk verminderd. Opzich is het wel lekker om eens een wat minder te werken in een week. Toch begint nu de verveling wel een beetje toe te slaan. Ik heb al mijn series afgekeken, sport bijna elke dag en lees al mijn achterstallige boeken. Hoog tijd voor een ander project. Daar vertel ik je in deze blog meer over!

 

Het project wat ik opgepakt heb

Dit project heb ik een beetje afgekeken van mijn buren en vrienden. Ik had aan hun gevraagd hoe ze de dagen doorkomen. Heel grappig is dat sommige mensen nog steeds harstikke druk zijn, terwijl anderen te veel tijd om handen hebben. Als tip kreeg ik om een grote lenteschoonmaak te houden. Het is sowieso leuk om door al je spullen heen te gaan. Daarnaast ruim je de boel mooi op en leef je rustiger in een mooi opgeruimd huis. Ik besloot om de lenteschoonmaak extra goed aan te pakken dit jaar. Alle achterstallige klusjes ga ik ook doen de komende tijd. 

Hoe je je voorbereidt op een lenteschoonmaak

Er zijn een paar items en dingen die je in huis moet hebben voordat je je huis overhoopt haalt. Natuurlijk moet je heel veel schoonmaakmiddelen hebben. Zorg voor wat werkhandschoenen, veel allesreiniger, wat sterkere schoonmaakmiddelen en veel vuilniszakken. Omdat een van de klussen die ik ga doen een muurtje weghalen is, ga ik voor het afval een afvalcontainer huren. Een afvalcontainer huren is super handig, omdat je alle zooi gewoon in een container kan gooien. Vervolgens haalt het sorteerbedrijf het op, en hoef je niet meer om te kijken naar al je afval. Het maakt dus ook niet uit hoeveel afval je genereert, zolang het maar in de container past. Zo'n afvalcontainer huren doe je voordat je begint. Zo wordt die op de juiste dag geleverd, en sta je niet onnodig met een container voor de deur. Het kan een paar dagen duren, dus huur hem ook niet te laat. Straks zit je met heel veel afval en geen container, en dan moet je dubbel werk doen.

 

Huur makkelijk op afval.nl

Een afvacontainer huren doe je heel gemakkelijk op afval.nl. Op deze website kun je precies uitzoeken wat voor container je nodig hebt voor welke klus. Ik heb bijvoorbeeld een restafval en bouwafval container nodig. Mocht je je tuin onder handen gaan nemen, dan is een groencontainer veel handiger. Zoek dus goed uit wat voor afval je gaat genereren zodat je de juiste huurt! Veel klusplezier!

Alles over het kopen van een huis en hypotheekrente

Na een paar jaar zoeken en twijfelen hebben wij eindelijk een nieuw huis gekocht! Dit was al heel lang onze droom, maar nu is deze werkelijkheid geworden. Een huis kopen is misschien wel de grootste grote-mensen-uitgave die je kunt doen. Gelukkig hoeven we het geld niet in een keer te betalen, daar zijn natuurlijk hypotheken voor! Het is trouwens best nog een ingewikkeld proces om een huis te kopen. Daarom schrijf ik vandaag een blog voor alle toekomstige woningeigenaren! Wat komt er kijken bij het kopen van een huis? Wat gaat er aan voor af? Je leest er hier alles voer. Veel leesplezier!

 

Wat allemaal vooraf gaat aan het daadwerkelijke kopen

Als je een huis wil kopen, dan is dat een waanzinnige beslissing! Wel moet je rekening houden met alle dingen die vooraf geregeld moeten worden. Voor het kopen zelf is het erg handig om een professional in te schakelen. Een makelaar helpt je naar het zoeken van het juiste huis die voldoet aan al je wensen. Ook zorgt een makelaar dat je niet teveel betaalt voor de juiste plek. Daarnaast regelt deze persoon ook het daadwerkelijke bieden en alle contracten. Zo weet je zeker dat alles goed gaat, want een huis kopen is een hele stap! Daarnaast moet je ook een hypotheek afsluiten. Tenzij je zo rijk bent dat je in een keer het bedrag kan betalen, maar daar ga ik even niet van uit. Een hypotheek afsluiten is standaard bij het kopen van een huis. Zorg goed dat je van te voren weet op wat voor hypotheek je kan rekenenen, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

 

Let goed op de hypotheekrente

Een ding waar je bij het afsluiten van een hypotheek goed op moet letten is de hypotheekrente. De hypotheekrente is namelijk het bedrag wat je bovenop het geleende bedrag terugbetaald. Rente is heel gebruikelijk bij een lening. Wel moet je opletten dat je de voordeligste rente krijgt voor jouw hypotheek. Zo weet je zeker dat je neit te veel betaald. Hopelijk houd je dan wat geld over om je nieuwe huis mooi in te richten! 

 

Hypotheekrente vergelijken doe je zo!

Om een hypotheekrente te vinden die het beste bij jou past, kun je het beste de hypotheekrente vergelijken. Dit doe je heel gemakkelijk op het internet. Het voordeel hier aan is dat je binnen een paar seconden precies weet waar je de voordeligste rentes krijgt. Er zijn gelukkig web-machines die je helpen bij dit uitzoeken. Een voorbeeld is hypotheekrente.nl. Ga dus voordat je een hypotheek afsluit eerst eens vergelijken. Zo scoor je gegarandeerd de beste prijs voor jouw droomhuis!

 

Alles over het kopen van een huis en hypotheekrente

Na een paar jaar zoeken en twijfelen hebben wij eindelijk een nieuw huis gekocht! Dit was al heel lang onze droom, maar nu is deze werkelijkheid geworden. Een huis kopen is misschien wel de grootste grote-mensen-uitgave die je kunt doen. Gelukkig hoeven we het geld niet in een keer te betalen, daar zijn natuurlijk hypotheken voor! Het is trouwens best nog een ingewikkeld proces om een huis te kopen. Daarom schrijf ik vandaag een blog voor alle toekomstige woningeigenaren! Wat komt er kijken bij het kopen van een huis? Wat gaat er aan voor af? Je leest er hier alles voer. Veel leesplezier!

 

Wat allemaal vooraf gaat aan het daadwerkelijke kopen

Als je een huis wil kopen, dan is dat een waanzinnige beslissing! Wel moet je rekening houden met alle dingen die vooraf geregeld moeten worden. Voor het kopen zelf is het erg handig om een professional in te schakelen. Een makelaar helpt je naar het zoeken van het juiste huis die voldoet aan al je wensen. Ook zorgt een makelaar dat je niet teveel betaalt voor de juiste plek. Daarnaast regelt deze persoon ook het daadwerkelijke bieden en alle contracten. Zo weet je zeker dat alles goed gaat, want een huis kopen is een hele stap! Daarnaast moet je ook een hypotheek afsluiten. Tenzij je zo rijk bent dat je in een keer het bedrag kan betalen, maar daar ga ik even niet van uit. Een hypotheek afsluiten is standaard bij het kopen van een huis. Zorg goed dat je van te voren weet op wat voor hypotheek je kan rekenenen, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

 

Let goed op de hypotheekrente

Een ding waar je bij het afsluiten van een hypotheek goed op moet letten is de hypotheekrente. De hypotheekrente is namelijk het bedrag wat je bovenop het geleende bedrag terugbetaald. Rente is heel gebruikelijk bij een lening. Wel moet je opletten dat je de voordeligste rente krijgt voor jouw hypotheek. Zo weet je zeker dat je neit te veel betaald. Hopelijk houd je dan wat geld over om je nieuwe huis mooi in te richten! 

 

Hypotheekrente vergelijken doe je zo!

Om een hypotheekrente te vinden die het beste bij jou past, kun je het beste de hypotheekrente vergelijken. Dit doe je heel gemakkelijk op het internet. Het voordeel hier aan is dat je binnen een paar seconden precies weet waar je de voordeligste rentes krijgt. Er zijn gelukkig web-machines die je helpen bij dit uitzoeken. Een voorbeeld is hypotheekrente.nl. Ga dus voordat je een hypotheek afsluit eerst eens vergelijken. Zo scoor je gegarandeerd de beste prijs voor jouw droomhuis!

 

Jouw kind als toekomstig profvoetballer

Als ouders willen we graag het beste voor onze kinderen. We zorgen er altijd voor dat ze in een gespreid bedje terecht komen en steunen ze in alles wat ze doen. Toch kunnen we ook het hoogst haalbare van onze kinderen eisen. Kijk maar eens naar al die voetbalvaders en voetbalmoeders die schreeuwend en brullend langs het veld staan om hun kind net dat laatste zetje te geven. Voor veel kinderen is dit eerder een last dan dat ze er profijt van ondervinden, maar wil je nou dat jouw kind een toekomstige ster van een internationale topclub wordt? Ga dan niet brullen langs de lijn, maar bereid je kind op de juiste manier voor. Ben je benieuwd wat je kunt doen zonder dat je jouw kind al te veel pusht? Lees dan snel mijn blog en ik vertel je er graag meer over. 

Plezier is het belangrijkste

Regel één voor kinderen is plezier in het spelletje hebben. Heeft jouw kind absoluut geen interesse in voetbal? Dan lijkt het mij een heel onverstandige keuze om jouw kind te pushen naar een toekomstig profvoetballer. Heeft jouw kind wel enorm veel plezier in het spelletje? Dan is de eerste stap al gezet. Je kunt natuurlijk wel een beetje helpen door jouw kind op jonge leeftijd kennis te laten maken met de bal. Op speelse wijze in de achtertuin laat je hem of haar het eerste balletje trappen. Zelf heb ik thuis daarom ook een klein stukje kunstgras in mijn tuin laten leggen. Het beste kunstgras kopen kun je op kunstgrasnet, zij halen het uit de hoofstad van kunstgras genemuiden. De eerste balletjes worden hier getrapt en je maakt vooral duidelijk dat plezier het belangrijkste onderdeel van het voetballen is.

Omgaan met verliezen

Vaak wordt gezegd dat de slechtse verliezers de beste voetballers zijn. De wil om niet te verliezen is vaak zo hoog dat dit tenkoste kan gaan van het plezier. Ook zullen voetbalkwaliteiten onder frustratie gaan leiden. Belangrijk is dat je jouw kind leert om, om te gaan met verliezen. Voetbal valt en staat met respect en ook al kan je de tegenstander later niet uitstaan of heb je een akkefietje tijdens de wedstrijd gehad. Na de wedstrijd is dat allemaal vergeten, je geeft de tegenstander een hand en feliciteert hem met de overwinning. Ook respect voor de scheidsrechter is enorm belangrijk, maar dit komt op latere leeftijd wel. Voor nu veel plezier hebben en laat ze lekker wennen aan de bal op het kunstgras in je achtertuin!

Dames, shop je zomerkleding online!

Het zit er nu echt bijna aan te komen, de zomer! Afgelopen weekend is de klok alweer een uur vooruit gezet, waardoor we al in de zomertijd zitten. Bij vele kledingwinkels is er volop voorjaarskleding te koop, terwijl sommige winkels al zelfs de zomercollectie tevoorschijn halen. Zo zijn er ook dit jaar weer nieuwe modetrends, die we weer volop met z’n allen zullen gaan dragen. Bovendien is het ook weer de tijd om badmode in te slaan. De nieuwe collecties komen deze weken online, waarna we er erg snel bij moeten zijn. Er is ook een ruime collectie aan zomerkleding en badmode in grote maten. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen straks over haar favoriete zomerkleding beschikt. In dit bloggen vertellen we je er graag meer over!

Badmode in vele verschillende maten

De nieuwe collecties van badmode zijn al in vele (online) winkels te vinden. Met leuke en felle kleuren zijn de badpakken, bikini’s en eventuele zwemshorts weer volop te verkrijgen! Zo is er een ruime keuze in het soort badmode, zodat iedere vrouw een ruime keuze heeft. Zo is het goed om erover na te denken dat je buik en rug bijvoorbeeld niet bruin zullen worden in de zon, wanneer je over een badpak beschikt. Een badpak kan echter wel handig zijn als je liever iets meer wilt bedekken!

Bovendien is er een aanbod in badmode grote maten. De badmode is er in verschillende grote maten te vinden, zodat iedereen beschikt over badmode wat bij diegene past. Zo zijn er verschillende zwemshirts, broeken en jurken te vinden in grote maten, zodat iedereen op een comfortabele wijze een duik kan nemen in het zwembad!

Zomerkleding die iedereen past

Naast het grote aanbod van badmode, is er ook een groots aanbod op zomerkleding te vinden in de online webwinkels. Vele webshops beschikken over een eigen, unieke collectie. Ook hier zijn er verschillende maten verkrijgbaar, zowel de standaard als de grote maten. Zo zijn er prachtige grote maten jurken te vinden, die iedere vrouw mooi staat. Bovendien is de kleding erg luchtig, waardoor het gemakkelijk te dragen is in de zomer. 

Naast de grote maten jurken en de badmode, is de collectie nog veel breder! Zo zijn er broeken te koop die ideaal zijn voor in de lente, met lichte en vrolijke kleuren. Verder zijn er vele t-shirts te verkrijgen en zullen de korte broeken ook snel verkrijgbaar zijn. Sla je slag met online shoppen!

Nooit te vroeg voor sinterklaasgeschenken en kerstattenties

De maand December staat nog niet echt voor de deur, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je als bedrijf niet al kunt kijken naar leuke sinterklaasgeschenken of kersattentie personeel. Het is een belangrijk moment om het personeel te bedanken voor een jaar hard werken en te laten zien hoe dankbaar je bent. Daarnaast is het natuurlijk niet alleen als directeur of baas belangrijk om bedankt te zeggen, maar ook collega’s onderling kunnen elkaar een klein cadeautje geven als waardering voor de samenwerking. In deze blog leuke ideeën voor geschenken in de Decembermaand. 

De traditionele kerstpakketten

Natuurlijk beginnen we dit rijtje met de welbekende kerstpakketten, gevuld met verscheidene producten. Van verschillende soorten kaas, tot een pakket gevuld met technische snufjes. Het ideale aan een kerstpakket is dat het kan worden aangepast aan de wensen van ieder bedrijf. Zo ziet een kerstpakket van een kapsalon er anders uit dan van een softwarebedrijf of restaurant. 

Wijnpakket

Voor alle borrelaars onder ons is dit een perfect geschenk om te geven, maar ook om te krijgen. Met een mand, doos of andere originele verpakking gevuld met de lekkerste rode, witte en rosé wijnen kan je haast nooit fout zitten. Een bedrijf met voornamelijk mannen? Ga dan voor een origineel bierpakket, gevuld met de lekkerste (internationale) bieren. Maakt het pakket extra leuk door er nootjes, blokjes kaas of andere lekkernijen toe te voegen. Zo zorg je ervoor dat het personeel de feestelijke decembermaand heerlijk borrelend met de familie doorkomt. 

Cadeaubon

Laat je het cadeau liever aan het personeel zelf over? Dan is er de optie voor verschillende soorten cadeaubonnen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een diner bon voor een heerlijk avondje uiteten, een hotelbon wanneer je het personeel een gezellig nachtje weg wenst gedurende de kerstvakantie, of een universelere VVV-bon te besteden in duizenden winkels en webwinkels. 

Het goede doel 

Een interessant en creatief idee zag ik afgelopen December voorbijkomen. Het desbetreffende bedrijf gaf het personeel de kans om een bepaald bedrag te doneren aan een, door hen zelf gekozen, goed doel. Zo voorkom je een pakket of ander geschenk te geven die misschien niet gebruikt gaat worden en gaat het budget naar een doel waar het gericht wordt ingezet voor het verbeteren van de wereld. 

De Decembermaand is nog een aantal maanden verwijderd, maar je kunt nooit te vroeg beginnen met na te denken over een creatief geschenk. Zorg ervoor dat de, al drukke, decembermaand niet nog drukker en bereid de sinterklaasgeschenken of kerstattenties nu alvast voor.