Een pakket versturen is zo gemakkelijk!

Misschien komt het bij jou niet heel vaak voor, maar het kan zomaar zijn dat je een keer een pakket wilt versturen. Als je een beetje bent zoals ik, dan denk je vast dat dat heel moeilijk is. En lastig. En vooral onhandig. Ik spreek bijvoorbeeld liever af dat ik iets wegbreng of ophaal dan dat ik het via de pakketpost verstuur. Onzin natuurlijk. Sinds we allemaal online shoppen, is de pakketservice in Nederland een heel stuk verbeterd. En dus is een pakket versturen ook echt niet meer moeilijk. Of lastig. Of onhandig.

Een pakket versturen regel je online

Ja echt! Je hoeft her echt de deur niet meer voor uit. Je regelt het heel gemakkelijk online. Van aanmelden tot betalen tot laten ophalen. En dat kan je dus allemaal zelf doen. Gewoon vanuit huis. Of tijdens de pauze op je werk. Je kunt dan in een paar klikken een pakket versturen en daarmee je moeder of je oma blij maken. Of het schilderij dat je hebt verkocht versturen naar de koper. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook voor particulieren.

Heb je een webshop? Dan zul je wel vaker pakketten versturen

Tenmiste, dat hoop ik voor je. En het is dan maar wat lastig als je voor ieder verkocht product naar de winkel moet om het te kunnen versturen. Je hebt dan te maken met openingstijden en lange rijen en die tijd kun je wel beter gebruiken. Door online te regelen dat je pakket verstuurd kan worden, heb je je verkopen snel de deur uit, zonder dat je daar zelf de deur voor uit moet. Het pakket wordt namelijk, als je dat wilt, bij jou opgehaald. Wanneer het om meerdere (grote of zware) pakketten in één keer gaat, kun je dit gewoon aangeven. Daar wordt dan, door de vervoerder, rekening mee gehouden. Zo weet je zeker dat er voldoende ruimte in de auto van de pakketdienst is.

Welke pakketdienst kies je?

Een pakket versturen doe je natuurlijk op je eigen voorwaarden. Sommige mensen maakt het niets uit welke pakketdienst ze inschakelen, anderen zijn daar juist weer heel specifiek in. Je kunt zelf aangeven met welke pakketdienst jij in zee wilt gaan. Ook de lever- en ophaaltijden kun je gewoon afspreken. Het versturen van een pakket word je zo wel heel gemakkelijk gemaakt. En dat is mooi. Mij heeft het in ieder geval al veel opgeleverd. De blije snoet van mijn nichtje toen haar cadeau via de post kwam, maar ook mijn tweedehands spullen verkoop en verzend ik nu gemakkelijker dan ooit!

Geef een reactie