3 Dingen die je makkelijk online kunt kopen

Online winkelen is ontzettend handig. Het bespaart je tijd en moeite, in plaats van dat jij naar de winkel toegaat, komen je gekochte spullen gewoon naar jou toe. En online heb je ontzettend veel keus! Waar je in een daadwerkelijke winkel gelimiteerd wordt door het daar aanwezige aanbod, heb je online heel het internet tot je beschikking. De keuze is reuze! In deze blog noem ik een aantal dingen die ik zelf altijd online bestel. Lees hier meer en kijk of online-shoppen ook voor jou een uitkomst kan bieden.

Kleine spulletjes

Soms heb je kleine spulletjes nodig, spullen die je veel gebruikt en die dus snel op gaan of aan vervanging toe zijn. Dit zijn ook vaak spullen waar je niet aan denkt tot het moment dat je ze inderdaad nodig hebt. En dan kom je er vaak achter dat ze op zijn… Ik heb het dan over spullen als HP cartridges voor je printer, enveloppen, waxinelichtjes of theezakjes. (Huishoudelijke) spullen waar je niet vaak aandacht aanbesteedt. Mijn tip is daarom: koop deze spullen online, en in grote hoeveelheden. Je weet dat je het toch op zult maken! Als je meteen veel in een keer koopt hoef je maar een keer verzendkosten te betalen. Scheelt ook weer.

Grote aankopen

Online shoppen is ook juist handig voor grote aankopen. Scheelt weer moeite bij het vervoeren! Want stel dat je een nieuwe televisie wilt kopen, hoe ga jij die van de winkel naar je huis vervoeren? Past die TV wel in jouw auto? Of een nieuw bankstel, hoe krijg je dat in hemelsnaam in je woonkamer? Als je zelf je aankoop gaat vervoeren is er bovendien altijd het gevaar dat je je aankoop beschadigt tijdens de transport. Een ongelukje zit in een klein hoekje… Als je iets bestelt wordt het netjes bij je huis afgeleverd, wel zo gemakkelijk.

Eten

Dit is misschien iets wat je niet zou verwachten, maar ik bestel eigenlijk ook al mijn eten online. En dan heb ik het niet over elke avond Thuisbezorgd, nee ik heb het gewoon over mijn week boodschappen. Bijna elke supermarkt biedt tegenwoordig de optie dat je online je boodschappen kunt bestellen, en dat zij het tot aan je voordeur komen bezorgen. Soms zijn er wel bezorgkosten aan verbonden, maar als je boven een bepaald bedrag bestelt vervallen die. Nu ik zelf geen boodschappen doe scheelt dit me enorm veel tijd. Ik laat elke zondag avond de boodschappen voor de komende week bezorgen, en daar kan ik dan een week mee vooruit. Nog een voordeel: ik doe geen impulsaankopen meer omdat ik met een lege maag in de supermarkt sta!

Geef een reactie