De voordelen van vergaderen buiten de deur

Vergaderen buiten de deur brengt een hoop voordelen met zich mee. Het is goed om het personeel wat afwisseling te bieden qua omgeving, zodat ze niet in een sleur terecht komen en het kantoor als een bubbel gaan zien waar ze in opgesloten zitten. Een goede vergaderlocatie sluit aan bij de wensen van uw bedrijf en ontzorgt u van praktische zaken, zoals klaarmaken van de vergaderruimte en het regelen van de catering.

Vergaderen buiten de deur voelt als een personeelsuitje

Een groot voordeel van een vergaderlocatie is natuurlijk het feit dat het buiten de deur is. Het kan voor uw personeel als een waar uitstapje voelen, ongeacht waar de meeting over gaat. Het is bewezen dat een nieuwe omgeving veel inspiratie kan bieden, zeker als de omgeving op een bepaalde manier is ingericht zodat men er goed als team kan brainstormen. Er is aan alles gedacht. De locatie, het uitzicht, het interieur… Als het om het kiezen van de perfecte vergaderlocatie gaat is er werkelijk voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een vergaderlocatie in een stad als Amsterdam of Rotterdam, en combineer de vergadering met een personeelsuitje na afloop, al is het nog zo simpel als ergens met z'n allen wat eten of een drankje doen. Door regelmatig uitstapjes als deze te organiseren voor het personeel, geeft u ze het gevoel dat ze waardevol zijn en ertoe doen. Dit is erg belangrijk voor de werksfeer en houdt de motivatie hoog!

Alles tot in de puntjes voor u geregeld

Als u gebruik maakt van een vergaderlocatie, hoeft u zich geen zorgen te maken over praktische zaken, zoals de catering. Het personeel van de vergaderlocatie zelf zorgt ervoor dat u zich enkel hoeft te focussen op het allerbelangrijkste: de vergadering zelf. De rest rondom de vergadering wordt voor u tot in de puntjes geregeld. Denk aan de koffie en thee die altijd klaar staat voor uw personeel. Of een heerlijk lunchbuffet van bijvoorbeeld vers belegde broodjes. En geen zorgen als er personeelsleden zijn met allergieën of speciale dieetwensen. Als u dit vooraf aangeeft wordt er ook voor hen gezorgd voor een uitstekende lunch!

Ruim aanbod aan locaties

Een vergaderlocatie reserveren doet u gemakkelijk online, wanneer het u uitkomt. Onemeeting heeft een ruim aanbod aan diverse vergaderlocaties op verschillende plekken in Nederland. Van luxe vergaderzalen voor 200 man tot knusse, inspirerende ruimtes voor twee personen met genoeg privacy. Waar u ook besluit te vergaderen, er is altijd gratis wifi en koffie en thee aanwezig. En mocht u overige wensen hebben, kunt u beroep doen op de verschillende extra services die Onemeeting te bieden heeft. Waar gaat u binnenkort vergaderen?

Geef een antwoord