Met deze tips kun jij je slaap flink verbeteren!

De meeste mensen besteden hier ⅓ van de gehele dag aan uit, slapen. Met behulp van een goede nachtrust kom je geheel tot rust en wek je energie op voor de volgende dag. Een goede nachtrust is essentieel voor gezonde hersenen, waardoor het ook belangrijk is dat we goed slapen. Want goed slapen, dat doen we over het algemeen niet goed. Zo slapen we te kort, liggen we in een verkeerde houding en is het slaapritme vaak ook niet optimaal. In dit blog geven we je een aantal tips om aan een goede nachtrust te komen!

Vermijd felle lichten

Hoe komt het nu dat we zo slecht slapen? Vooral onder de jongeren is te zien dat zij niet over goede nachtrust beschikken. Eén van deze oorzaken, is het gebruik van mobiele apparaten in de avond. Jongeren, maar zeker ook volwassenen, zitten erg veel achter hun mobiel, tablet of laptop, waardoor er fel licht wordt opgevangen door de ogen. 

Het zijn vaak filmpjes of laatste WhatsApp-berichten die de boosdoener zijn. Zo wil men vaak nog even snel op zijn of haar telefoon kijken. Dit felle licht zorgt er vervolgens voor dat je hersenen weer aan het werk worden gezet en je dus niet tot rust komt. Leg je mobiele telefoon dus weg voor het slapen!

Zorg voor een goed matras

Een andere boosdoener die kan zorgen voor een slechte nachtrust, is een verkeerd matras. Zo zien we wel eens matrassen die of te oud, of veel te zacht zijn. Hierdoor zul je merken dat je een verkeerde houding aan gaat houden, wat vele nadelige gevolgen met zich mee kan brengen. Zo kun je erg veel last van je rug krijgen, maar is het ook makkelijk dat je steeds wakker wordt, omdat je niet in een goede houding ligt. 

 

Om deze problemen op te lossen, kun je kiezen voor een koudschuim matras. Een koudschuim matras biedt je de juiste ondersteuning en zorgt voor ventilatie in je matras. De koudschuim matrassen zijn vrij van metaal, schadelijke stoffen en zijn ze anti allergisch. 

Bovendien is een koudschuim matras gecertificeerd voor medische kwaliteit. De matrassen voldoen aan de strenge regels die opgelegd zijn door ziekenhuizen. Het ventilerende koudschuim matras biedt ondersteuning voor mensen met lichamelijke klachten en slaapproblemen, waardoor je nooit meer met pijn of onrustig wakker zult worden! Met een koudschuim matras zul je heerlijk gaan slapen, wat je dagen 45 kunt uitproberen. In deze tijd kun je kijken of het iets voor je is, terwijl je beschikt over een 100% geld terug garantie!

Geef een antwoord