Een heerlijke vakantie naar Italië

Het is weer januari. We zijn begonnen aan een nieuwe start met een nieuw decennium. Echter zijn we al weer aardig verder gaan, maar draaien de eerste maanden van het jaar nog ergens om. Zo zijn de eerste maanden van het jaar ideaal voor het boeken van een zomervakantie. Met flinke vroegboekkortingen heb je nu de mogelijkheid om een vakantie te boeken voor een goedkope prijs naar een mooi vakantieland. Zo zijn Spanje, Italië en Portugal weer populair, maar gaan mensen ook vooral een stuk verder weg voor een rondreis. In dit blog hebben we het over een vakantie naar Italië. Wat zijn de mogelijkheden, wat is er te bezoeken en meer!

Hotspots in Italië

In Italië zijn er verschillende hotspots te vinden. Zo zijn er in Italië grote steden te bezoeken, waaronder Rome, Turijn en Milaan. Deze historische steden beschikken zo weer over hun eigen hotspots. Wanneer je graag deze historische hotspots wilt bezoeken, is het aan te raden om een stedentrip te boeken naar een van deze grote steden. Wanneer je liever naar een rustige plek wilt in Italië, kun je kiezen voor plekken als het Gardameer of Toscane. ind je rust bij het Gardameer, of ontdek juist de unieke plekken van Toscane.

Een andere grote hotspots in italië, is Venetië. Dit oude stadje staat enorm bekend onder toeristen, die hier graag heen gaan voor de unieke plekken. Wellicht ook een aanrader voor jou!

Op vakantie bij het Gardameer

Het Gardameer is een zeer populaire vakantiebestemming. Vooral jonge gezinnen of oudere mensen trekken hiernaartoe, om de rust te zoeken bij de grote meren van Italië. Rondom het Gardameer zijn er verschillende wijnbrouwerijen, wat zeker de moeite waard is om deze unieke wijnen te proeven. Verder kun je erg goed shoppen in de buurt van het Gardameer, in Desenzano del Garda.

Park Albatros

Een unieke camping in Toscane, is Park Albatros. Het park ligt direct aan de kust en is een van de grootste campings in Toscane. Park Albatros is van alle gemakken voorzien, waardoor het park zowel voor jong als oud geschikt is. Zo zou je hier prima met de gehele familie naar toe kunnen gaan. Het zwembad en de klantvriendelijkheid op het park scoren ruime cijfers op diverse reviewsites, wat het park zeer uniek maakt. 

Zo zijn er verschillende accommodaties, waardoor je op Park Albatros een ruim aanbod hebt. geniet van het weer en het klimaat in het Italiaanse Toscane. Krijg je ook al zo’n zin in de vakantie?

Geef een antwoord