De verschillende bedrijven en hun wagens

Velen bedrijven, klein en groot, maken gebruik van bedrijfswagens. Bedrijfswagens kopen is niet makkelijk omdat de aankopen groot zijn en je het beste wilt voor je bedrijf. Kwaliteit staat bovenaan. In deze blog bespreek ik een aantal bedrijfswagens die misschien wel voor jou van pas komen. Al deze bedrijfswagens kan je terugvinden op de website van Trucks.nl. Hier hebben ze een breed aanbod aan bedrijfswagens. Lees je mee?

Het busje komt zo

Wanneer je als particulier reizen plant, kan het zomaar zijn dat je te maken krijgt met of een eigen busbedrijf begint. Je zou je kunnen mengen in het openbare vervoer van Nederland maar vaker krijg je te maken met particuliere die voor bijzondere omstandigheden een bus willen huren. Deze bussen kunnen lijken op grote touringcars maar ook op de openbaar vervoer bus die we overal op straat zien. De aanschaf van een eigen bus zorgt ervoor dat je de lijnen kort houdt en zelf over het complete vervoer gaat. Van de reservering tot aan de plaats van bestemming.

Omgebouwde bus

Overal op de weg zien we bestelbusjes rijden. Soms met opdruk van een bedrijf en soms gewoon in het neutraal zwart of wit. Een bestelbus is heel handig wanneer je producten moet rondvoeren, dit kunnen eigen producten zijn of bijvoorbeeld pakketjes. Maar je kan een bestelbus ook ombouwen tot locatie van je bedrijf. Als je bijvoorbeeld een foodtruck wilt beginnen, heb je aan een ruime bestelbus genoeg. Laat die handige handen maar wapperen en voor je het weet heb jij bedrijf en bedrijfswagen in één.

Klein vervoer

Wanneer je een klein landbouwbedrijf of iets dergelijks hebt, kan het zomaar zo zijn dat je zelf je producten vervoert. Vaak heb je dan geen grote bus of vrachtwagen nodig. Een pick-up truck is voldoende. Je laadt simpelweg je spullen in de ruime open achterbak, kruipt achter het stuur en je kan zo de weg op. Daarnaast is een pick-up truck ook prima te gebruiken als alledaags vervoer wanneer je een één-mans bedrijf hebt. Goed, er is geen ruimte voor het hele gezin maar met z’n tweeën heb je er wel zat aan.

Leuk voor de zomer

Maar op Trucks.nl staat ook wel iets voor ‘gewoon leuk erbij’. Zoals bijvoorbeeld een grote bakfiets met overkapping. Ideaal als je van de zomer in de buurt limonade of zelfgemaakt ijs wilt rondbrengen. Daar zal de buurt ook blij mee zijn. Een kleine stap naar bedrijfswagens kopen.

Geef een reactie