Zo bereid jij je voor op een intieme avond!

Tijdens de coronapandemie hebben de meesten vanwege de regels een stuk minder intieme avonden beleefd. Aangezien er steeds weer meer mag, is de kans ook weer groter dat je iemand ontmoet. Zo kun je tegenwoordig weer uitgaan en ben jij niet de enige die het wildere leven heeft gemist. Als je er naar uitkijkt om weer een man of vrouw aan de haak te slaan en mee naar huis te nemen, dan is het belangrijk dat je een goede voorbereiding treft. In dit artikel geven we enkele tips die je hierbij kunnen helpen. 

 

Zorg voor een opgeruimd huis

Als je van plan bent om iemand mee naar je huis te nemen, dan is het belangrijk dat je van te voren alles goed opruimd. Een zooi in huis kan een potentiële (bed)partner namelijk behoorlijk afschrikken. Naast dat je er deze avond voordeel van kunt hebben, is het voor de dagen erna ook prettig als het huis mooi schoon is. Plan hier daarom een aantal uurtjes voor in en zorg ervoor dat je trots kunt zijn op je woning.

 

Zet een aantal drankjes koud en zorg ervoor dat je kaarsjes aan kunt zetten

Wanneer je een man of vrouw uit hebt genodigd bij jouw thuis, dan is het belangrijk dat je een intieme sfeer tot stand kunt laten komen. Zorg er daarom voor dat de koelkast vol staat met lekkere hapjes en drankjes en koop alvast wat kaarsjes in. Houd er bij het kopen van de hapjes en drankjes wel rekening mee dat een ander wellicht niet dezelfde voorkeur heeft als jou. Koop daarom verschillende soorten hapjes in en voorkom een ongemakkelijke situatie. Naast hapjes kun je er ook een lekkere zak paprika of naturel chips bij kopen. Vrijwel iedereen lust dat en de kans dat je daar een misser mee maakt, is daarom ook erg klein. 

 

Zorg voor condooms en glijmiddel

Als de avond erg gezellig is en je beiden toe bent aan de volgende stap, dan is het prettig als er zowel een condoom als glijmiddel klaar ligt. Mocht je niet zo van condooms houden maar het wel graag veilig wilt doen, dan kun je ervoor kiezen om een zo dun mogelijk model aan te schaffen. Een extra dun condoom kan er namelijk voor zorgen dat je bijna niet door hebt dat je een condoom om hebt. Let er daarnaast bij het kopen van glijmiddel op dat je kiest voor een neutrale variant. Je weet namelijk niet hoe je bedpartner erop reageert.

 

Geef een reactie