Contact met een medium via een paragnostenchat

Wat zijn paragnosten, astrologen en mediums precies?

Het is handig om eerst te begrijpen wat paragnosten, astrologen en mediums precies zijn. Een ander woord voor paragnost is ook wel helderziende. Een helderziende kan via zintuiglijke waarnemingen die gewone mensen niet hebben dingen te weten komen over onbekende mensen of situaties. Vaak zijn deze dingen gedachten, gevoelens, herinneringen of visualisaties. Een astroloog is niet een astronoom. Deze laatste is iemand die zich verdiept in de natuurkunde achter het heelal, de sterren en de planeten. Een astroloog is meer spiritueel. Deze persoon gaat uit van een verband tussen de kosmos en het leven op aarde. Horoscopen zijn een voorbeeld van hoe een bepaalde gebeurtenis beïnvloed zou worden door de stand van de sterren en planeten. En dan is er nog de categorie mediums. Een medium is iemand die ervan uitgaat te kunnen communiceren met geesten van overledenen, engelen, demonen of andere niet fysieke entiteiten. Al deze verschillende personen vallen onder de verzamelnaam ‘paranormaal begaafd’. Paranormaal begaafdheid is nog niet bewezen door de wetenschap, maar het staat wel vast dat ontzettend veel mensen heel erg zijn geholpen door mensen zoals paragnosten, astrologen en mediums. 

 

Waarom contact met een paragnost erg fijn kan zijn

Sommige situaties kunnen voor mensen erg hulpeloos zijn. Velen reiken dan uit naar vrienden of familie om over zulke situaties te praten, maar soms tref je dan onbegrip. Zeker als het gaat om minder concrete situaties, zoals overgevoeligheid, transformatie, onverklaarbare slapeloosheid of de toekomst. Veel mensen weten niet hoe ze met dit soort onderwerpen moeten omgaan als iemand om hulp vraagt, omdat ze zelf ook met dit soort vragen worstelen. Contact met een paragnost over de ‘vragen van het leven’ kan dan een uitstekende uitkomst zijn. Zo’n persoon kan je inzichten geven die je vanuit je directe omgeving niet gekregen zou hebben. Praten met iemand op een paragnostenchat kan dus een erge opluchting zijn. 

 

Veelgestelde vragen over de online paragnostenchat

De grootste en belangrijkste vraag is met wat voor onderwerpen je terecht kan bij een paragnostenchat. Dit zijn er een aantal. Je kunt terecht voor carriere en geld gerelateerde vragen. Relatie en liefde zijn ook thema’s die altijd naar voren komen. Vervolgens zijn zelf ontwikkelingsvragen en kind gerelateerde vragen ook nog terugkerene themas. Ook is de chat heel anders dan de bellijn. De paragnostenchat is prettig voor mensen die telefoonangst hebben of in een situatie zitten waar een telefonisch gesprek niet mogelijk is. Het is in ieder geval belangrijk om te weten dat alle consulenten bij een paragnostenchat echt zijn, en live readings doen. Het zijn dus geen ‘bots’ die antwoorden.

Geef een reactie