Aan de slag maar wat nu?

Op zoek naar een goede professionele oplossing wanneer je te werk wil gaan via je computer. In deze blog leg ik uit hoe je te werk kan gaan met office en wat voor mogelijkheden het biedt.

Office 2019

In deze dagen is het van belang dat je een computer of laptop in huis hebt. Je opdrachtgever geeft jou de opdracht om onderzoek te doen, maar je hebt je laptop net nieuw en er is geen mogelijkheid om een heel boekwerk af te leveren. Daar komt Office 2019 aan te pas. Het is de perfecte oplossing wanneer je gebruikt wilt maken van alle opties van Microsoft Office, maar niet gebonden wilt zijn aan een abonnement. Microsoft Office Professional Plus is een optie als je een eenmalige aanschaf doet. De installatie zit gebonden aan de pc waarop het pakket is geïnstalleerd. Nu kun je direct aan de slag voor je werkgever want ook bij zakelijk gebruik is deze licentie toegestaan.

De voordelen

Wist je dat Office 2019 beschikt over de nieuwste editie van het populairste softwarepakket? Er zijn namelijk verschillende office 2019 pakketten beschikbaar. Het verschilt in de verschillende applicaties die voor verschillende platformen zijn gemaakt. je kunt hierbij denken aan: Microsoft Word 2019, Microsoft Excel 2019 en Microsoft Acces 2019.

Microsoft Office Professional Plus 2019 is hét complete Officepakket waarmee je sneller en efficiënter werkt. Ik voel die promotie al aankomen! Het werkt erg comfortabel en snel. De pakketten laten je nooit in de steek.

Het verschil tussen Office 2019 en Office 365

Je zult vast al van beide Office-versies gehoord hebben. Office 2019 wordt door Microsoft namelijk tegenover Office 365 gepositioneerd. Het verschil zit hem vooral in het aanschafproces. Bij Office 365 ben je verplicht om een jaarlijks of maandelijks abonnement af te sluiten. dit is natuurlijk lastig in deze situatie, als je niet weet wanneer je weer terug naar je werk kunt. Het voordeel van Office 2019 is dat je het zonder abonnement hoeft af te sluiten. Officie 2019 kent ook compleet nieuwe features. Het pakket is ten opzichte van 2016 aanzienlijk veranderd.

Is er dan nog een onderscheid in Mac en Windows? Eigenlijk niet. Of je nou een klant bent met een Windows of Mac, je kunt een Microsoft Office 2019 aanschaffen.

Verschillende opties

En of het nog niet genoeg informatie was om te verwerken zijn er ook nog vier pakketten. Je kunt kiezen uit: Microsoft Officie Professional Plus 2019, Microsoft Visio Professional 2019, Microsoft Office 2019 Home and Business MAC OS en tot slot voor de studenten: Microsoft Office Home & Student 2019. Je kunt kiezen uit de licentie die het best bij jou past.

Geef een antwoord