Snel van A naar B

We willen natuurlijk in het leven niet te veel bezig zijn met heen en weer reizen. Dat is nu niet echt leuk en het kan zomaar veel tijd in beslag nemen. Dode tijd noemen we dat, want het is vaak tijd waarin we niet veel productiefs doen en juist alleen maar wachten tot we aankomen op de plaats van bestemming. In deze blog vertel ik je over een goed vervoersmiddel voor de kortere afstanden. Lees je mee?

Gezond voor jezelf en de planeet

Ik heb het natuurlijk over de fiets! De fiets is niet weg te denken uit het Nederlandse landschap en dat is niet zo gek. Nederland is een relatief klein land en dus kan je over het algemeen makkelijk van plaats naar plaats fietsen. Daarnaast is het ook nog eens gezond want je bent in de buitenlucht en in beweging. Maar het is ook beter voor de planeet, je verbruikt immers geen fossiele brandstof en de middelen die nodig zijn om een fiets in elkaar te zetten, zijn er een stukje minder dan voor een auto.

Op de elektrische fiets

Je hoeft tegenwoordig zelfs niet meer zelf heel hard te trappen. Met een elektrische fiets word je ondersteund door de ingebouwde elektrische motor. Even de batterij opladen en gaan. Dat zorgt ervoor dat je veel sneller en met veel minder moeite van A naar B gaat, en dat is toch precies wat we willen.

Nog een tandje sneller

Maar je kan nog een tandje sneller. Je kan namelijk ook een Speed Pedelec kopen. Dit is een elektrische fiets die wordt ondersteund tot wel 45 kilometer per uur! Zo raas je bijna alle scooters voorbij. En ook dat zorgt ervoor dat je reistijd heel erg verkort wordt. En wanneer je dan op de plaats van bestemming aankomt, hoef je niet eens te betalen voor een parkeerplek! Ideaal!

Wel veilig op pad

Uiteraard gaat een speed pedelec wel wat harder dan een standaard elektrische fiets of zelfs een gewone fiets. Dus zorg ervoor dat je je daarop voorbereidt en draag beschermende kleding zoals bijvoorbeeld een helm. Op die manier ben je iets beter beschermd tegen letsel als je per ongeluk toch te hard door de bocht vliegt.

Zo aangeschaft bij Fietsvoordeelshop

Vraag je je nu af waar je zo’n supersnelle fiets kunt halen? Nou, bij Fietsvoordeelshop natuurlijk! Kijk vandaag nog wat zij in het assortiment beschikbaar hebben en rij zo de nieuwe week in op je nieuwe tweewieler!

Geef een reactie